ATATÜRK'E VEFA VALİZİ PROJESİ

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minnetimizi göstermek üzere, Atatürk ve Atatürk Sevgisi konulu etkinliklerle, 3-17 yaş arasıöğrenciler arasında; birlik, beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan ATATÜRK'E VEFA VALİZİ PROJESİ' nde okulumuz Sema Bozkır Anaokulu da yer almaktadır.

Okulumuz öğretmenlerinden Nesibe ERTAŞ'IN proje sorumlusu olduğu Atatürk'e Vefa Valizi projemiz ile Kurtuluş Savaşında verilen mücadeleye olan minnetimizi öğrenci ve öğretmenlerimizle yaşatan vefa dolu bir okul olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.

OKULUMUZ

SEMA BOZKIR ANAOKULU  KURTULUŞ SAVAŞI MÜCADELESİNE OLAN MİNNETİ ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE VELİLERİYLE YAŞATAN  VEFA DOLU BİR OKULDUR.
Yayın: 04.12.2021 - Güncelleme: 04.12.2021 19:07 - Görüntülenme: 151