Mazeret yer değiştirme duyurusu kapsamında

eğitim kurumu tercih başvurularıbugün başlıyor.

Öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme duyurusu kapsamında eğitim kurumu tercih başvuruları, 22-26 Ocak tarihleri arasında alınacak.

20.01.2021

TÜRKİYE:209

İSTANBUL:30

ÇEKMEKÖY :3

ANAOKULLARI ARASI

ÇEKMEKÖY 1.

OKUL BAZLI

ÇEKMEKÖY 2.

29.12.2020

29 Aralık Salı günü Uzaktan Egitim Etkinliklerimizde Okuma yazmaya hazırlık etkinligimiz: değerlerimiz,adalet,saygı,gorsel dikkat, saat kaç, ı sesi,uzay yolculuğu hikayesi çizgi calisma sayfaları Eba etkinligimiz: karanlık-aydınlık, yeşil renk kavramları ve jimnastik calismasi Türkçe Dil Etkinligimiz: Huysuz Uğur Bocegi Oyun Etkinligimiz: Sırtına Ne Çizdim Oyunu hazırlanmıştır

29.12.2020

Ekm

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Çocuklarımızın izlenmesi, değerlendirilmesi, geliştirilmesi ve yönlendirilmesi amacıyla her çocuk için bir e-Portfolyo oluşturduk. Bu hizmet çocuklarımızın eğitim yaşamları boyunca farklı alanlarda yapmış olduğu çalışmalara ulaşmamıza ve çalışmaları değerlendirmemize süreklilik sağlayan bir imkan tanıyacaktır.

Ekm