OKUL AİLE BİRLİĞİ 2021-2022 TAHMİN BÜTÇESİ

ERKEN ÇOCUKLUK SINIF YÖNETİMİ PROGRAMI

Programımızda öğretmen motivasyonu ve sınıf yönetimine dair içerikler ve uygulamalar paylaşılacaktır.  Kastamonu Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Naim ÜNVER ile başlayan programımıza, Bursa Uludağ Üniversitesi  öğretim üyesi Doç Dr. Nalan Kuru hocamız ile dört hafta devam edeceğiz. Öğretmenlik motivasyonunu artırmak, sınıf yönetimi becerilerini geliştirmek isteyen ilgili öğretmenlerimizi bekliyoruz.

Programımızın ilk dersi 28 Aralık'ta başlayacaktır.  4 hafta boyunca her salı 20.30 da ONLİNE ZOOM üzerinden yapılacaktır.

Haz

OKULDAN ÇIKIŞ SAATLERİMİZ SEVİNCİ VE HÜZNÜ BARINDIRIR GELEN ANNEN BABANDIR BIRAKILAN ÖĞRETMENİN VE ARKADAŞLARINDIR.

YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN SEVGİLİ ÇOCUKLAR

DİLEK ÖĞRETMEN WEB SİTESİ SEZON FİNALİ

Haz

İatanbul Bağımsız Anaokulu Toplantısı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız İrfan Zekier başkanlığında çevrimiçi olarak 16.06.2021 tarihinde yapıldı.Yaz okulları Telafi Eğitimleri Çocuk Kulüpleri hakkında tereddüde düşen konularda okul Müdürlerinin soruları cevaplandı.

Ders Kesim tarihi 2 temmuz 2021 olduğu bu tarihe kadar öğretmenlerimizin çalışmalarını sürdüreceklerini,Bu yıl Mesleki Eğitim Çalışmalarını öğretmenlerin yapmayacaklarıı,gibi bir çok konuda okul müdürlerinin soruları cevaplandı.

DİLEK ÖĞRETMENLE GÖKKUŞAĞI SINIFI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR