Haz

ebru öğretmenle yıldızlar sınıfı çalışmalarına devam ediyor.

Haz

Öğretmenlerimiz okulumuzun e twinning projemiz istiklal Marşı Işığımız Kahramanlarımız Yoldaşımız Yaygınlaştırma Webinarımızda

GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİ ÖNCE ÇOCUK SEVGİSİ DİYOR

ASLI ÖĞRETMENLE DAMLALAR SINIFI DENEYLE ÖĞRENİYOR

Haz

OKULUMUZ İDARECİLERİ YUNUS EMRE  ANAOKULUNU ZİYARET EDİP GÜNCEL KONULARLA İLGİLİ İSTİŞARE YAPTILAR.

Haz

ASLI ÖĞRETMENLE DAMLALAR SINIFI ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR.

BÖREĞİMİZ HEM FAYDALI HEMDE DAMAK ÇATLATIYOR

Haz

Okulların durumu ile ilgili tereddüte düşülen konular;

*Okul öncesi Gelişim Raporları 18 Haziran Cuma günü verilecek olup, okullar 2 Temmuz Cuma gününe kadar açık olacaktır. İsteyen velilerimiz bu tarihe kadar okula devam edip, Gelişim Raporlarını bu tarihte de alabilirler.

* 2 Temmuz tarihine kadar okula devam etmek isteyen öğrenciler için veliler sınıf öğretmenlerine bugün içinde bilgi verebilirler.

*2 Temmuza kadar Sınıf ve kulüp saatlerinde bir değişiklik yoktur.

* 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek öğrenciler için haziran ayına ait aidatlar tam alınacaktır.

* Ay sonunda okulların kapanacağı göz önünde bulundurularak aidat ödemelerinin en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar yapılması rica olunur. Bu konuda hassasiyet gösterilmesini rica ederiz.

* Çocuk Kulübü Aidatları Haziran ayı için 302,40 TL' dir. Öğrencilerin 2 Temmuz tarihine kadar devam etmesi durumunda 475,20 TL' dir.

* Önümüzdeki sene için kayıt yenilemek isteyen öğrenciler için velilerinin en geç bugün sınıf öğretmenine bilgi vermesi rica olunur.

* Okulumuzda 18 Haziran sonrasında yaz okulu çalışmaları olacaktır. Talep eden veli sayısına göre açılma durumu netlik kazanacak olup, detayları da buna göre daha sonra açıklanacaktır.

* Yaz okulunda öncelik hiç anaokulu eğitimi almamış, seneye ilkokula başlayacak öğrenciler için açılmakta iken bu eğitim öğretim yılına özgü olarak 2014-2015-2016 yaz gruplarını kapsayacaktır.

Haz

Biz Sema Bozkır Anaokulu çocuk kulübü olarak çocukların yaş ve gelişim durumlarına göre dene etkinliğimizde Çok baloncuklu zıplayan pinpon topu deneyimiz de havadaki güçten yararlandık ve hep birlikte basınç deneyiminiz de neler meydana geliyor gözlemledik köpüklerle baloncuklar yaptık. Haftanın yıldızı konseptinde güzel kızımız Miranur haftanın yıldızı olarak seçildi⭐

ÇOCUK KULÜBÜ MÜZİK ETKİNLİĞİ

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI

Haz

Bir Sema Bozkır Anaokulu çocuk kulübü olarak çocuklarımızın merakla bekledikleri deneyi etkinliğimizde Yağmur deneyi yaptık gökyüzünden yağmur damlaları nasıl düşer bulutlar ve Güneş nerededir bulutların içinde su var mıdır ? Çocukların farklı sorular yönelttik çocuklardan ilginç cevaplar aldık deneyimiz için malzeme olarak traş köpüğü ve mavi boya kullandık traş köpüğü beyaz bulut olduğunu mavi renk boyanın ise yağmur damlaları olduğunu anlattık Beyaz bulutların içinden Yağmur damlalarının nasıl aktığını gözlemledik.